за нас - няколко думи за нас

за нас
От самото си създаване през 1995г, фирма СОНИКО ООД търси вярната посока по пътя на изграждане и усъвършенстване своята управленска и производствена структура и политика с цел да достигне ниво, присъщо и отговарящо на стандартите на една модерна и европейска организация...

история

и идентичност
1989. През 1989

Г-н Нено Нанев стартира своята дейност с производството на секретен ключ и заготовки с търговско наименование: „ЕТ Ключ – Нено Нанев”.

1992. През 1992

DB консорциум с Арсенал Казанлък, Нено Нанев поема управлението на Цех 150 в с. Розовец. Там се произвеждат два модела катинари, като в 1993г. Към редовното им производство се прибавя и секретната ключалка.

2003. През 2003

са инсталирани нови мощности за леене под налягане; инсталирана е машина със студена камера за отливки до 500г. И напълно автоматизирана машина за леене на цам с отливки до 350 гр.
От самото си създаване през 1995г, фирма СОНИКО ООД търси вярната посока по пътя на изграждане и усъвършенстване своята управленска и производствена структура и политика с цел да достигне ниво, присъщо и отговарящо на стандартите на една модерна и европейска организация, която полага ежедневни грижи за удовлетворяването на нуждите и изискванията както на своите клиенти и партньори, така и на своите служители, представляващи лицето на фирма СОНИКО и с ясното съзнание, че те са нейното ядро, причина за безспорните успехи през годините.

През своето дългогодишно съществуване, фирма СОНИКО се утвърждава като безспорния иновативен лидер на пазара за обков и заключващи устройства, предлагайки конкурентни цени, високо качествени продукти в своята сфера под едноименното лого на Търговската марка; постоянен стремеж към обслужване на най-високо ниво.