Мисия

Сонико - за нас - Мисия
за нас
От самото си създаване през 1995г, фирма СОНИКО ООД търси вярната посока по пътя на изграждане и усъвършенстване своята управленска и производствена структура и политика с цел да достигне ниво, присъщо и отговарящо на стандартите на една модерна и европейска организация...

история

и идентичност
1989. През 1989

Г-н Нено Нанев стартира своята дейност с производството на секретен ключ и заготовки с търговско наименование: „ЕТ Ключ – Нено Нанев”.

1992. През 1992

DB консорциум с Арсенал Казанлък, Нено Нанев поема управлението на Цех 150 в с. Розовец. Там се произвеждат два модела катинари, като в 1993г. Към редовното им производство се прибавя и секретната ключалка.

2003. През 2003

са инсталирани нови мощности за леене под налягане; инсталирана е машина със студена камера за отливки до 500г. И напълно автоматизирана машина за леене на цам с отливки до 350 гр.

Нашата мисия е да направим защитата на дома достъпна за всеки.

Чрез високопроизодствени технологии създаваме надеждни продукти с висока степен на качество и сигурност. Стремим се да задоволим в максимална степен желанията и потребностите на клиентите си и да им предложим решения, които да бъдат доближени до пазара ценово. По този начин  ние осигуряваме мястото си на лидер на българския пазар за заключващи системи и обков. Отговаряме на международните изисквания и европейските стандарти, като въвеждаме иновативни методи за подобрение на съществуващите ни продукти и разширяване на продуктовата гама съобразно нуждите и търсенето на пазара.
Сонико подкрепя и насърчава професионалното и личностно развитие на хората в своя екип.
Мисия: Да подобрим конкурентоспособността на нашите клиенти и партньори чрез:
  • Разпространение на продуктите на територията на цяла България и Източна Европа.
  • Поддържане на разнообразна гама от продукти с различен клас на сигурност на съобразени с пазара цени.
  • Гаранционна сервизна база.