Производители

Производители
за нас
От самото си създаване през 1995г, фирма СОНИКО ООД търси вярната посока по пътя на изграждане и усъвършенстване своята управленска и производствена структура и политика с цел да достигне ниво, присъщо и отговарящо на стандартите на една модерна и европейска организация...

история

и идентичност
1989. През 1989

Г-н Нено Нанев стартира своята дейност с производството на секретен ключ и заготовки с търговско наименование: „ЕТ Ключ – Нено Нанев”.

1992. През 1992

DB консорциум с Арсенал Казанлък, Нено Нанев поема управлението на Цех 150 в с. Розовец. Там се произвеждат два модела катинари, като в 1993г. Към редовното им производство се прибавя и секретната ключалка.

2003. През 2003

са инсталирани нови мощности за леене под налягане; инсталирана е машина със студена камера за отливки до 500г. И напълно автоматизирана машина за леене на цам с отливки до 350 гр.Сонико ООД е в сферата на производството и търговията на заключващи системи повече от 20 години. Като през цялото време се стремим да предложим на своите клиенти широка  гама от брави, дръжки и цялостни решения за заключващи системи. Като с придобития опит в годините вече можем да предложим повече от 20 модела дръжки, голямо разнообразие от ключалки, като според изискванията на клиентите си предлагаме и индивидуални решения за покриване на техните вкусове и намерения. Умело комбинираме дръжки с модерен дизайн ключалки с висока степен на секретност, подходящи панти и аксесоари за най – модерните врати, както и обикновените ключалки с класически дръжки за врати в избени помещения.


Клиентите ни вече са добре запознати със значението на сигурното заключване и изискванията им за качество на обкова нарастват ежедневно. Защото дръжките и заключващият механизъм на вратите са едни от най-често използваните елементи в сградата. Но при все по-високите изисквания на строителния пазар в момента, в който всеки потребител инвестира във възможно най-качествени продукти, строителите, които вече влагат повече средства в заключващите системи и контрол на достъп, се открояват като едни от малкото останали на пазара.Опитът и знанията ни , ни помага да ви предложим цялостни решения за вашите интериорни, входни, метални , MDF, блиндирани врати.