Визия

Водещ производител и дистрибутор на собствени иновативни разработки заключващи системи и обков
за нас
От самото си създаване през 1995г, фирма СОНИКО ООД търси вярната посока по пътя на изграждане и усъвършенстване своята управленска и производствена структура и политика с цел да достигне ниво, присъщо и отговарящо на стандартите на една модерна и европейска организация...

история

и идентичност
1989. През 1989

Г-н Нено Нанев стартира своята дейност с производството на секретен ключ и заготовки с търговско наименование: „ЕТ Ключ – Нено Нанев”.

1992. През 1992

DB консорциум с Арсенал Казанлък, Нено Нанев поема управлението на Цех 150 в с. Розовец. Там се произвеждат два модела катинари, като в 1993г. Към редовното им производство се прибавя и секретната ключалка.

2003. През 2003

са инсталирани нови мощности за леене под налягане; инсталирана е машина със студена камера за отливки до 500г. И напълно автоматизирана машина за леене на цам с отливки до 350 гр.

Ние сме компания, която подкрепя иновативните идеи, младежкия дух, динамичността и гъвкавостта на своя екип от хора. По този начин Сонико се отличава от останалите на пазара. Ние държим успоредно с развитието на продуктите и екипа си, да разгръщаме и дейността на нашите партньори, като изграждаме с тях дългогодишни лоялни взаимоотношения. Използваме нови производствени технологии, иновации и даваме сигурност с името Сонико.

Водещ производител и дистрибутор на собствени иновативни разработки заключващи системи и обков.